Botswanaresor

En oförglömlig resa till Botswana med Afro Caribbean

En oförglömlig resa

Botswana är ett sånt resmål som tyvärr inte tenderar att ligga högst uppe på listan över ställen folk vill åka till, många personer har nog tyvärr inte ens tänkt tanken på att resa till Botswana. Men det är helt i onödan, Botswana är ett riktigt häftigt land att resa till! Botswana är beläget i södra Afrika och är ett land som har mycket att erbjuda – kultur, natur, häftiga upplevelser och ett otroligt artrikt djurliv! I Botswana kan du uppleva safari när den är som bäst och den afrikanska kontinenten när den är som häftigast! 

Botswana har mycket att erbjuda

Botswana har mycket att erbjuda – allt ifrån exklusiv safari i vackra nationalparker till häftig fågelskådning. Här är safarin bäst mellan maj och oktober medan fågelskådningen är bäst från november till april – med andra har Botswana något att erbjuda året om. Nationalparken Chobe är en av Botswanas kändaste och anses vara en av Afrikas bästa nationalparker med möjlighet att se stora elefanthjordar men även lejon, buffel, leopard och en rad olika fågelarter. Man reser inte nödvändigtvis till Botswana för att se alla “the Big Five” men man har ändå goda möjligheter att se en rad andra häftiga djur och framförallt att uppleva safari i en orörd natur.

Resa med Afro Caribbean till Botswana

En resa till Botswana är en resa man sent glömmer. Gör du som jag och reser till Botswana med Afro Caribbean så kommer du definitivt få en oförglömliga resa som ger intryck och upplevelser för livet! De erbjuder en rad olika resor och kombinationsresor till Botswana som du kan hitta här. Välj mellan paketresorna safari i Zambia med flodkryssning i Botswana eller lyxsemester i Zimbabwe och Botswana, eller någon av alla andra resor som Afro Caribbean erbjuder! Tveka inte på att Botswana är värt att resa till!